Želite postati distributer?

info@reduxi.eu +386 40 352 322

Kako deluje Reduxi

»PRIKLJUČI IN UPORABI«

Sistem za nadzor upravljanje z energijo Reduxi je preprost za uporabo. Sestavljen je iz krmilnika in aplikacije. Po pristopu »Plug & Play« je namestitev sistema uporabniku prijazna in ne zahteva tehničnega predznanja.

FLEKSIBILEN MODULARNI KRMILNIK

Modularni krmilnik Reduxi predstavlja centralni del sistema. Zasnova krmilnika temelji na fleksibilnosti uporabe. Tako lahko vhodno / izhodni del krmilnika prilagodimo posameznim zahtevam brez dodajanja zunanjih enot. Krmilnik komunicira z vsemi povezanimi električnimi napravami prek različnih protokolov (LAN, Wi-Fi, RS485 itd.). Zaradi modularne zasnove krmilnika so na voljo številne funkcije, ki omogočajo učinkovito rabo energije. Krmilnik priključite in povežete z internetom. Zelena lučka vam pove, da je krmilnik pravilno povezan in nameščen.

VSE ELEKTRIČNE NAPRAVE NA ENEM MESTU

V sistem Reduxi lahko povežete najrazličnejše porabnike (avto polnilnice, toplotne črpalke, pralne stroje itd.), proizvajalce električne energije (solarne elektrarne) in hranilnike (baterije). Da zagotovimo čim večje število povezljivih električnih naprav v sistem Reduxi, smo izdelali posebne pretvornike. Z Reduxijem je tako s pomočjo pretvornikov možno povezati tudi naprave, ki uporabljajo zastarele protokole za komunikacijo. Katere naprave so kompatibilne z Reduxijem, si lahko ogledate tukaj.

PREGLED NAD PORABO ENERGIJE NA DOSEGU ROK 24 / 7

Aplikacija Reduxi je programski del sistema. V aplikaciji so prikazane vse električne naprave, povezane v sistem. Ponazorjene so meritve in analize porabe električne energije za vsako električno napravo posebej. Različne funkcije, kot na primer prilagajanje odjema glede na potrebe omrežja, so usmerjene v zagotavljanje večje energetske učinkovitosti in zniževanje stroškov. Aplikacija deluje tako na računalnikih kot tudi na pametnih napravah. Podatke o porabi električne energije boste imeli vedno na dosegu rok.

PODATKI IN NAPRAVE ZAŠČITENI IN VARNO SHRANJENI V OBLAKU

Sistem Reduxi za delovanje in shranjevanje podatkov uporablja tehnologijo oblaka. Opremljen je z varnostnim mehanizmom, ki zagotavlja visok nivo zaščite tako podatkov kot tudi električnih naprav, povezanih v sistem. Zaradi naprednega šifriranja komunikacije so podatki in naprave varni, če pride do zlorabe krmilnika kot tudi v primeru zlorabe sistema s strani nepooblaščene osebe. Sistem je zaščiten s simetričnim in asimetričnim šifriranjem in tako dosega visoke standarde zaščite in zahtev GDPR uredbe.

O sistemu | Prednosti | Zgodba Reduxija

BREZPLAČNO SPREMLJAJTE PORABO ELEKTRIČNE ENERGIJE IN ZNIŽAJTE STROŠKE

Ob nakupu sistema Reduxi vam kar 1 leto zagotavljamo brezplačno uporabo aplikacije za spremljanje in nadzor rabe energije. Prevzemite nadzor nad stroški. Uporabite Reduxi.